24/7

 it well.” 

Winkelsurveillance

Zowel Burger als geüniformeerd beambte:

Het is een feit dat steeds meer bezoekers én personeel een winkel als onveilig gaan beschouwen. Dit is een probleem dat voornamelijk voorkomt in de grote steden bij bekende winkels of winkelketens. Maar er is zeker een oplossing voor deze ongewenste situatie. Door winkelsurveillance in te zetten van VDL Beveiliging creëer je al snel een prettige, maar vooral veilige winkelomgeving.


De winkelsurveillance specialisten van VDL Beveiliging staan niet alleen garant voor het voorkomen van dervingoverlastvernieling en winkeldiefstal. Zij zorgen namelijk ook voor de representativiteit van de winkel(keten). Onze winkelsurveillance staat namelijk bekend om gastheerschap, klantvriendelijkheid en het coachen van het huidige winkelpersoneel. Al onze winkel surveillanten zijn gediplomeerd, representatief, behulpzaam en hebben als hoofddoel het garanderen van een aangename en veilige winkelomgeving.


Daarnaast brengen onze winkelsurveillanten uw personeel op de hoogte van de preventie mogelijkheden. Zo kan uw personeel ook signalen en kenmerken herkennen van mogelijke winkeldiefstallen en andere vormen van derving. Hiermee ontstaat een actieve houding en samenwerking die bijdraagt aan een goede omzet voor uw winkel. Goede winkelsurveillance is zeker essentieel!


Voordelen van vakkundige winkelsurveillance: 

Naast het creëren van een veilige winkelomgeving zijn er nog een aantal voordelen dat een goede winkelsurveillance met zich meebrengt. De veilige omgeving is al prettig voor uw klanten, personeel en uzelf. Maar onze winkelsurveillanten zorgen ook voor:

Het voorkomen van overlast

Meer winst dankzij onze doeltreffende aanpak

Veiligheid voor uw producten en andere eigendommen


 

 

 

    E-mailen
    Bellen
    Map
    Info