24/7

 it well.” 

QR controle / Test of prik locatie Beveiliging.


De maatregelen om het coronavirus in te dammen zijn opnieuw aangescherpt. Vanaf 6 november is het corona toegangsbewijs verplicht voor horeca, casino’s, theaters, bioscopen, musea, sportscholen, evenementen, beurzen en festivals.En dat betekent nogal wat voor u als ondernemer, bedrijfsleider of organisator. Want op elke locatie waar een corona toegangsbewijs geldt moet de persoonlijke QR-code en een geldig ID-bewijs worden gecontroleerd.


Sinds het begin van de COVID-pandemie, verzorgt VDL Beveiliging voor uiteenlopende klanten preventieve controles bij de ingang, temperatuurcontroles van werknemers en bezoekers, controles van de QR-code en zijn wij bekend met het zorgvuldig vastleggen van persoonsgegevens en voertuigen.


Van gemeentelijke overheid tot productiebedrijven, van bouwplaatsen tot scheepswerven, van instellingen tot verzorgingstehuizen: bij ons is de controle op naleving van de corona maatregelen in goede handen. Wij zijn gewend snel te schakelen en leveren in no-time klantvriendelijke en professionele servicemedewerkers en beveiligers door heel Nederland. kunt u content plaatsen.E-mailen
Bellen
Map
Info